När vi blickar framåt mot de kommande åren ser vi en spännande kalender fylld med sportevenemang som kommer att få hjärtan att slå snabbare hos sportentusiaster över hela världen. Från fotbollsfältens dramatik och intensitet till simbassängens eleganta rörelser, och friidrottsarenans spännande utmaningar till ishockeyrinkens pulserande energi – det finns något för alla. Här nedan presenteras en översikt av några av de mest efterlängtade Europamästerskapen (EM) och Världsmästerskapen (VM) som kommer att äga rum framöver och som du kan spela på. Denna lista är framtagen för att ge en överblick över de stora sportevenemangen, samt för att ge en försmak av de unika upplevelser och minnesvärda ögonblick som väntar oss. Låt oss dyka in i denna värld av sport och upptäcka vad de kommande åren har att erbjuda.

 1. Fotboll:
  • VM 2026: Planerat att äga rum i USA, Kanada och Mexiko. Detta blir det första VM som arrangeras gemensamt av tre länder och det första som återvänder till Nordamerika sedan 1994.
  • EM 2028: Ännu inte fastställt var det kommer att äga rum, men det kommer att vara en av de mest efterlängtade fotbollsturneringarna i Europa.
världsmästerskap fotboll
 1. Friidrott:
  • VM i friidrott 2025: Platsen för detta evenemang är ännu inte beslutad, men det kommer att inkludera ett brett utbud av grenar från sprint till maraton, och fältgrenar som längdhopp och diskus.
  • EM i friidrott 2026: Platsen är ännu inte fastställd, men evenemanget kommer att samla toppatleter från hela Europa.
 2. Simning:
  • VM i simning 2025: Även här är platsen inte fastställd, men simmare från hela världen kommer att tävla i grenar som fjärilsim, bröstsim, ryggsim och frisim.
  • EM i simning 2026: Platsen är inte bestämd, men Europas bästa simmare kommer att göra upp om medaljerna.
 3. Ishockey:
  • VM i ishockey 2024 och framåt: Ishockey-VM hålls årligen, 2024 är det Tjeckien som står som värdnation. Värdnationer för de kommande åren inte är helt fastställda, är det ett mycket populärt evenemang, särskilt i Europa och Nordamerika.